SEND INN SØKNAD HER

Er du lidenskapelig opptatt av alt som har hjul? Har du en stolt skatt av en bil, en skinnende motorsykkel, en kraftig lastebil eller et unikt kjøretøy du ønsker å vise frem? Da har du kommet til rett sted! Valdres Motorshow 2024 inviterer deg til å være med på en uforglemmelig helg fylt med motorbegeistring, samhold og fart.
Send gjerne inn søknad på flere kjøretøy, men KUN en søknad om gangen!!

HVA KAN DU FORVENTE AV ÅRETS MOTORSHOW?

Årets motorshow blir uten tvil en begivenhet som går inn i historiebøkene. Vi ønsker å samle alle typer kjøretøy og motorinteresserte under ett tak. Enten du er en entusiastisk eier av en veteranbil, en dedikert motorsykkelentusiast, eller en representant for en bedrift eller klubb, ønsker vi deg hjertelig velkommen til å delta.

Mangfold i sentrum: Vi streber etter å inkludere så mye mangfold som mulig. Fra fire til to hjul, fra bensindrevne monstre til elektriske underverk, fra nostalgiske skatter til innovative mesterverk – Valdres Motorshow ønsker å vise frem alt som får hjertet til å slå for motorer og kjøretøy.


Høydepunkter du ikke vil gå glipp av: Som om ikke muligheten til å vise frem ditt kjøretøy til tusenvis av motorinteresserte var nok, har vi også satt sammen en storslått konsert på lørdag kveld. Som deltaker på Valdres Motorshow får du tilgang til rabatterte billetter til denne uforglemmelige konsertopplevelsen. Musikken vil sørge for å holde stemningen på topp etter en dag med motorprat og kjøretøyglede.