SE HVILKE BEDRIFTER SOM KOMMER TIL

VALDRES MOTORSHOW HER

LEDIGE STANDER


VI HAR FOTSATT NOEN LEDIGE PLASSER! 

SEND OSS EN EPOST OM DU VIL HA EN STAND PÅ VALDRES MOTORSHOW 2023

post@valdresmotorshow.no

ALLPOWER TRADING
PERLA: LEK OG LÆR


Vi er et lite firma som selger elbiler, tråtraktorer, gåbiler, radiostyrte kjøretøy, gåsykler, sparkesykler, gocart og diverse andre leker.

Valdresbil


ValdresBil AS ble stiftet 1. januar 2000 av 3 selvstendige merkeforhandlere.
Et samarbeid mellom 3 gamle veletablerte selskaper.

I dag representerer ValdresBil AS følgende merker:Mitsubishi og Peugeot og Mercedes-Benz varebil og minibuss.Adria, Kabe og Sun Living bo-biler og vogner.

De tar med seg et større utvalg av

nye biler, varebil, lastebil, bobil og caravan.

BILFAG YRKESSTAND


Hvert år ruller ca. 130.000 nye kjøretøy ut på norske veier. Disse er spekket med ny teknologi og lekkert design, vi trenger deg som vil jobbe med disse istedenfor å sitte stille på et kontor. Bilfolk er godt skrudd sammen og får Norge til å rulle.

Vang Auto-service AS


Vang Auto service AS er en familiebedrift fra 1972, og de har 50 års jubileum i 2022. De er tre brødre som er på eiersiden, og jobber aktivt i bedriften.


Vang Autoservice kommer til Valdres Motorshow med BRP Produkter.Vannscooter, Atv, Snøscooter og tilhørende utstyr. Vi vil nok også få sjå snuten av en viss bergingsbil på lastebilutstillingen.

Marshall Valdres


Første til å melde seg opp for standplass ble gjengen hos Marshall Valdres AS. Stikk innom deres stand for å se på fantastiske custom lakkjobber, custom bilbygg, airbrushing, foliering og andre aktiviteter. På årets Motroshow vil Marshall Valdres AS foiliere Transporteren til Valdres Gatebil på i Valdres Storhall. Spennende!

Valdres Auto


Valdres Auto AS ble etablert i 1955 med Ole Jacob Høe som daglig leder frem til 1957, da Ragnar Johs tok over. I 1958 kjøpte de Valdres Auto AS, og vi har vært Volkswagen-forhandler helt siden 1963. Vi flyttet inn i flotte nye lokaler i Bygdinvegen i 1968, og ble solgt til Tronrud Holding i 1997.

Hos dem får du du god kvalitet og tett oppfølging.

På Valdres Motorshow vil Valdres Auto fokusere på elektriske kjøretøy samt nyttekjøretøy.

Voyah


Voyah er en bilprodusent som spesialiserer seg på design og utvikling av elektriske kjøretøy. Voyah er luksusdivisjonen til den kinesiske statseide bilprodusenten Dongfeng Motor Corporation


Opplev elbilen VOYAH FREE på nært hold i Valdres Storhall! 

Haraldsen Auto


Haraldsen Auto AS er en solid bilforhandler etablert 1978. Mitsubishi og Renault har vært "bread and butter så langt men Haraldsen Auto AS er fra vinteren 2021 merkeforhandler for salg og service av HONGQI – et bilmerke fra bilprodusenten FAW. HONGQI har laget eksklusive luksusbiler helt siden 1958. Siden da har HONGQI vokst fra å produsere et fåtall biler på spesialbestilling, til å produsere biler for hele det kinesiske markedet.

Møt opp på standen til Haraldsen Auto AS og se disse spennende bilene utstilt!

Fritidssenteret


Vi forhandler Honda, Yamaha, CFMOTO og Rieju Moped - Mc - Atv -

Hus/hjem: gressklippere, gresstrimere, motorsag og snøfresi merkene Honda og Ariens.

Vi driver butikk med autorisert verksted.

Kommer til Valdres Motorshow med nyheter og spennende produkter

Huseby Autodeler


Huseby Autodeler ble etablert i 1994. Vi selger deler til klassiske biler (30 år), og deler til biler som mangler spesifikk aksjefordeling i Norge (Lancia). Vi lagerfører fjæringsdeler, tenningsdeler, elektriske deler, filtre og annet nødvendig utstyr for å holde klassikeren din på veien. Vareutvalget øker mens vi finner nye produkter, noe som kan være til glede for en gammel bileier. Følg med på nettsiden vår eller besøk vår nettbutikk for et komplett utvalg. Vi kan også utføre ingeniørtjenester, slik at du kan få den hjelpen du trenger, til din gamle bil.

Spitfire Motoring Products


Vi driver med import og salg av tilsetningsprodukter for bensin og diesel.

Produktene er i fast form og varer opp til 10 år.

Selger også et produkt som produserer flere gnister til tennpluggene.

Dette gir også mer kraft, mindre forbruk og mindre utslipp.

Vi er importør av disse produktene for hele Norden.

Produktene er nye i Norden, selv om de ble funnet opp i England under andre verdenskrig og har vært nyprodusert der de siste 30 årene.